2019-09-27 06:10:46• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe kerültek a gyilkossággal gyanúsított nagykárolyi tinédzserek

Amint arról korábban már beszámoltunk, a szerdai nap során egy holttestre bukkantak Nagykárolyban. A rendőrség számára szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy gyilkosság történt, ugyanis a középkorú férfi holttestén fizikai erőszakra utaló jeleket találtak.

A nyomozóhatóság rövid időn belül leszűkítette a gyanúsítottak körét, majd több házkutatást is tartottak a város területén. Ezt követően sikerült azonosítani két tinédzsert, egy 16 és egy 17 éves fiút, akik a gyanú szerint közösen követték el a gyilkosságot. Úgy tudni, hogy a 40 év körüli áldozat és a fiatalok kedd éjszaka együtt múlatták az időt, majd egy adott pillanatban parázs vita alakult ki közöttük, mely végül tettlegességig fajult. A verekedésben szerzett sebesülések miatt a férfi életét vesztette, a két tini pedig elmenekült.


A Szatmárnémeti Törvényszék a csütörtöki nap során jóváhagyta az ügyészség indítványát, melynek értelmében K. Emanuel és K. Marcel Nicolae az elkövetkező 30 napban csak a rácsok mögül követheti nyomon az ügy alakulását. Az opiniedecarei.com egyébként úgy tudja, hogy a tinédzsereknek ezelőtt is több összetűzése volt a hatóságokkal, botrányokozás miatt például már több pénzbírságot is kiszabtak rájuk, az iskolában pedig a magaviseletüket is levonták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: